Румен Радев е първият президент без мисия. От президента Желев,

...
Румен Радев е първият президент без мисия. От президента Желев,
Коментари Харесай

Анализатор: При Румен Радев няма мисия, само говорене и критики

Румен Радев е първият президент без задача. От президента Желев, минавайки през президента Стоянов, господин Първанов и най-после президентът Плевнелиев – те имаха своите задачи във властта. Дали това ще е демократизацията на държавата; дали ще е ясното ѝ ориентиране в поска участие в НАТО и ЕС; дали ще е реализирането на огромни енергийни планове, или пък ще е основаване на стопанска система от ново потомство и привличането на вложители в цифровия бранш.

Това разяснява в изявление за "Фокус " политическият анализатор Георги Харизанов.

,,Всеки един от предходните президенти имаше своята ясна задача. Сега имаме говорене, което се задоволява с рецензии и констатации, без да предлага нито едно решение “, сподели още политическият анализатор.

Георги Харизанов показа, че е налице предпочитание на президента Радев и на неговия екип да се нарежда като съпротива, а острата политическа лексика за задачата прераства в отвращение за разговор с ръководещите. Според него задачата е да се провокира институционална рецесия, която да докара до назначено от президента служебно държавно управление и по този начин да бъде обезпечен пътят на Българска социалистическа партия към властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР