Румен Радев е избран за президент на България, но той

...
Румен Радев е избран за президент на България, но той
Коментари Харесай

Бивш дипломат за Румен Радев: Няма поведение на държавен глава

Румен Радев е определен за президент на България, само че той още не е президент. Поведението му не е държание на държавен глава. Това неговото е по-скоро партиен пазарлък. Това съобщи в студиото на предаването "Офанзива " по Канал 3 някогашният посланик Александър Йорданов.

,,В момента казусът с бежанците се употребява в Унгария от Орбан, а и от нас, от някои псевдопатриоти по-точно. В края на краищата всяка страна има своите националисти'', уточни още Йорданов.

,,Законно влезлите беженци в Европейски Съюз би трябвало да бъдат солидарно признати в страните от Европейски Съюз. Защото е извънредно аморално да мислим, че би трябвало да даваме пари на Турция и Ердоган, с цел да ни варди от бежанците’’, сподели той.

,,Познавам го Орбан още от 90-те години. Той бе част от младежката секция на демократите. Той почна като либерал, обаче партизанският интерес го направи реакционер, а след това и националист. Той е представител на Путин в Европа в момента’’, уточни Йорданов.

,,За референдума в Македония съм уверен, че болшинството ще поддържа концепцията за смяна на името, тъй като желаят да влязат и в НАТО, и в ЕС’’, приключи някогашния ни посланик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР