Румен Радев, чиято кандидатура за втори президентски мандат беше издигната

...
Румен Радев, чиято кандидатура за втори президентски мандат беше издигната
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Румен Радев разбива партийната система

Румен Радев, чиято кандидатура за втори президентски мандат беше издигната преди ден от предприемчив комитет, продължава да си търси заслужен конкурент. Днес той още веднъж прикани за политически дуел Бойко Борисов. ГЕРБ обаче ще бавят топката с тяхната кандидатура до последно. Защо? Това печеливш ход ли е? И в какъв брой комплицирана обстановка се озова Българска социалистическа партия?

" Румен Радев разрушава партийната система, което дестабилизира и страната. Българска социалистическа партия четири години под управлението на Корнелия Нинова беше постоянна съпротива, след този интервал и дестабилизацията, вътрешната съпротива, която бе подкрепена от разнообразни страни, даде своите резултати ", това сподели в " Денят онлайн с Наделина Анева " по NovaNews Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на президента Радев, шеф на институт за разбори „ РЕГО “.

Той добави, че въведените и насадени разграничителни линии в обществото се задълбочават. " Не би трябвало да настройваме един против различен хората и партиите, това не може да прави един президент ", уверен е политологът.

За него Румен Радев е разцепил Българска социалистическа партия поради жадност за власт, а самото управление на " Демократична България " е влезнало в колаборация с " Дондуков " 2. Постигнало се е и разтрошаване на групата на " ИТН " със кавги.
" Румен Радев ще понесе отговорност за неуспех на служебното държавно управление, а се вижда, че индикаторите към този момент са по-лоши от ръководството на Борисов и затъва допълнително и повече проблеми ", безапелационен бе Калоян Методиев.

Според него обществото и политическата класа имат потребност от упътвания за взимане на най-правилни решения, с цел да се избавим от последните места в Европа по редица индикатори.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР