Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ и

...
Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ

Румен Христов отхвърли Съюз на демократичните сили да е патерица на ГЕРБ и подсети в студиото на утринния блок на БТВ „ Тази заран ", че партията не взе участие в това ръководство на страната. Той напомни, че с ГЕРБ са взели участие дружно на евроизборите и след това на локалния избор, имат сделка за присъединяване дружно на цикъл от избори и разгорите за парламентарния избор не престават.

Христов не пропусна да спомене, че неведнъж ГЕРБ са били подложени на критика от Съюз на демократичните сили. Според него в този момент най-важното е десните гласове да не се разпръскват повече. На въпрос каква е политиката на ГЕРБ, Румен Христов отговори, че някои от решенията им са центристки, а не десни.

За съжителството им с НФСБ на „ Раковска 134 ", Христов съобщи, че са на разнообразни етажи. Той изрази разочарованието си, че домати и яйца са летели към постройката на „ Раковска ". „ Тъжно е това. Какъв демократ си следователно? ", попита водачът на Съюз на демократичните сили.

Румен Христов заяви, че не е видял конфликтите по време на конференцията на ГЕРБ и подсети, че всеки един има право да стачкува, само че спокойно би трябвало да го прави.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР