Румен Гайтански подкара великолепен Ролс-Ройс. Джипът Кулинан е кръстен на

...
Румен Гайтански подкара великолепен Ролс-Ройс. Джипът Кулинан е кръстен на
Коментари Харесай

Румен Гайтански подкара диамантен Ролс-Ройс за над половин милион!

 Румен Гайтански подкара превъзходен " Ролс-Ройс ". Джипът " Кулинан " е кръстен на най-големия елмаз в света. Кросоувърът не отстъпва по характерности на 3106-каратовия драгоценен камък, открит началото на предишния век, чиято стойност се приравнява на 94 тона злато. Гайтански се появи с придобивката си на бизнес среща в столичен хотел. Бизнесменът кара персонално първокласния автомобил. Бе съпроводен от кола с един охранител, който се погрижи за таксата за паркинга на шефа си. Макар и черният ролс на някогашни боклукчийски необут да един от най-луксозните, последната година колите на тази марка се множат съществено в България. 

По данни на пътна полиция през 2019 година са регистрирани 12 чисто нови ролс-ройса и два използвани. Общо в България от тази марка има публично регистрирани 267. За съпоставяне, през 2018-а беше регистрирана единствено една регистрация на нова такава кола, написа " България Днес ". Джипът е с мотор с 571 коня, който разрешава феноменалното ускоряване до 96 км/ч единствено за 5 секунди. 

Интериорът е със страховит разкош. С цел да се улесни качването на пасажерите в автомобила, големият всъдеход се снижава, когато се употребява ключът или сензорна ръкохватка на вратата. Най-ниската цена за този автомобил у нас е 265 000 евро преди налози и такси. Куланинът на Гайтански е с номер с доста осмици, сходен на този на суперскъпото му " Бугати Вейрон ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР