Румен Гайтански, известен с прозвището "Вълка" е добре познат сред

...
Румен Гайтански, известен с прозвището "Вълка" е добре познат сред
Коментари Харесай

Румен Вълка подкара най-разкошния джип в света СНИМКИ

Румен Гайтански, прочут с прозвището "Вълка " е добре прочут измежду автомобилните почитатели. Неговите пристрастия към свръхлуксозни и скъпи возила не са от през вчерашния ден, като той нашумя преди години, като първия българин, притежател на хиперколата Bugatti Veyron.

Сега Гайтански беше видян в столицата зад кормилото на най-новото попълнение в гамата на Rolls-Royce, написа Fakti.bg.

По-конкретно става дума за първокласния автомобил с нараснала проходимост Cullinan. По традиция, регистрационният номер и на това возило изобилства от осмици, а самият автомобил не споделя платформата си с всеобщите модели на BMW.

В основата му е залегнала така наречен "Архитектура на разкоша " - истинска модулна платформа, употребена за лимузината Phantom VIII.

Каросерията е инсталирана върху тримерен скелет от алуминий. Благодарение на авиационния метал английските инженери са съумели да реализират релативно непретенциозно тегло от 2 660 кг.

Интериорът е изпълнен в обичайния за марката жанр със симетрично арматурно табло, обилие от естествена дървесина и кръгли отвори на вентилационната система.



Под големия челен похлупак се инсталира единствено един мотор. Той е 12-цилиндров, има работен размер от 6.75 литра и развива 571 к.с. Максималният въртящ миг от 850 Нм е наличен от 1 600 об/мин. Базовата цена на всъдехода е €265 000, само че осъществяването, с което е засечен Румен Гайтански надалеч надвишава тази цифра.



Според слуховете, Гайтански се е сдобил с първокласния всъдеход в дните по Коледа, като возилото е пристигнало непосредствено от Англия. В богата автомобилна сбирка на Вълка има още Lamborghini Urus, няколко поръчкови Mercedes-а и към този момент упоменатото Bugatti Veyron, което пък съгласно друга непотвърдена информация е към този момент продадено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР