Румънският премиер Виорика Дънчила заяви, че ще подаде жалба срещу

...
Румънският премиер Виорика Дънчила заяви, че ще подаде жалба срещу
Коментари Харесай

Дънчила ще съди бившия румънски премиер Понта заради негово изявление

Румънският министър председател Виорика Дънчила съобщи, че ще подаде тъжба против водача на партия Про Румъния Виктор Понта, откакто той съобщи, че " ще извика маскираните служители на реда да я изведат от държавното управление ", съобщи Аджерпрес.

Дънчила акцентира, че е " доста рисково " да се приказва по този метод за премиера на Румъния и че това носи вреди " както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Неговите изказвания ми се костват доста рискови. Когато приказваш за премиера на Румъния и казваш, че би трябвало да бъде отведен с маскирани служители на реда, мисля, че това е доста рисково, тъй като преди всичко носи вреди както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект. Мисля, че има хора, които си играят с думите, играят си с тези изказвания, и всичко това визира имиджа на Румъния ", съобщи Дънчила.

Тя акцентира, че офанзивата против ръководителя на държавното управление съставлява офанзива против националната сигурност.

По мотив неотдавнашно изказване на Дънчила, която съобщи, че няма да напусне поста си, Виктор Понта съобщи през вчерашния ден: " Тогава ще извикам маскираните служители на реда да я изведем от държавното управление, какво друго можем да създадем? Ще бъде вторият ръководител на Социалдемократическата партия, който си потегля с маскирани служители на реда ", визирайки някогашния водач на партията Ливиу Драгня, който влезе в пандиза по обвинявания в корупция. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР