Румънският предприемач Metropolitan Residence планира инвестиция в Букурещ за 100

...
Румънският предприемач Metropolitan Residence планира инвестиция в Букурещ за 100
Коментари Харесай

Една от най-големите строителни фирми в Румъния започва жилищен и бизнес проект за €100 милиона в Букурещ

Румънският бизнесмен Metropolitan Residence възнамерява инвестиция в Букурещ за 100 милиона евро, или 111,2 милиона $.

Проектът е за недвижими парцели със смесена приложимост - жилищна и бизнес част. Сградите ще бъдат ситуирани в северната част на румънската столица. Предвидено е те да бъдат ситуирани върху повърхност от 10 000 квадратни километра. В постройките, които ще бъдат кръстени Crown Towers, ще бъдат ситуирани 230 първокласни жилището, както и офиси. Ще има и търговски пространства и зони за отдих.

Очаква се планът да бъде приключен до 2021 година, написа SeeNews.

" Клиентите са все по-добре осведомени за този сегмент от висок клас и имат по-високи упования, както и по-сложни условия ", сподели генералният управител на Metropolitan Residence Силвиу Григореску.

През септември компанията съобщи, че възнамерява да влага 25 милиона евро в два жилищни плана, ситуирани в централните региони на Букурещ. По това време предприемачът разгласи и че продължава да има интерес към северната част на столицата и възнамерява да започва други огромни жилищни планове върху почти 6 хектара земя, която има в тази област.

Metropolitan Residence е една от най-големите строителни компании в Румъния със 100% вътрешен капитал. Дебютира на пазара на недвижими парцели през 2010 година и от този момент създава 17 жилищни плана с общо 3 000 жилището. Стойността на вложенията на компанията надвишава 200 милиона евро.

/money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР