Румънският нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру спечели поредната си бутилка

...
Румънският нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру спечели поредната си бутилка
Коментари Харесай

Кешеру: Срещу ЦСКА ще бъде „битка за мъже“

Румънският нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру завоюва следващата си бутилка шампанско на Gong.bg, откакто бе определен за Играч на мача против Пирин. Шампионите завоюваха с 2:0, а точно Кешеру откри резултата, с който гол поведе своите към триумфа.

След успеха в последния кръг от Първа лига преди паузата, Лудогорец резервира първото си място в подреждането и ще зимува на върха.

„ Беше значимо да запазим първото място преди паузата в шампионата. Срещнахме един от най-добре проведени тимове. Трудно е играе против такава отбрана. Имахме проблеми с този тим и преди. Притежавахме топката над 70% от игровото време. Солиден мач изнесохме и справедливо спечелихме “, разяснява Кешеру.

Относно гола си от директен свободен удар, Кешеру разяснява по този начин: „ Видях, че вратарят се е пласирал в другия ъгъл. Стената се раздра и съумях да прокарам топката оттова, Вторият гол също бе доста добър. “

Нямаше по какъв начин румънецът да не разяснява и жребият за Лига Европа, който опълчи разградчани на Милан: „ Това е един от най-трудните тимове, против които можеше да се надигнем. Миналата година отпаднахме от Копенхаген. Мач за историята на Лудогорец, както бяха мачовете с ПСЖ, Арсенал и другите. Трябва да се насладим на тези мачове. Каквото има да се случи, ще се случи. “

Относно идния конфликт за Купата на България против ЦСКА, Кешеру показа забавно мнение, че дуелът на „ Българска войска “ ще бъде „ борба за мъже “.

„ Трябва да преминем в идващия кръг за Купата без значение по какъв начин. Ще бъде огромна борба за мъже. Трябва да създадем всичко, с цел да се класираме напред. Трябва да забравим за тактичност и такива неща, би трябвало да продължим. Наслаждавам се на момента в Лудогорец. Уважавам клуба, сътрудниците си, треньорите. Този тим има голям капацитет. Продължихме напред за Лига Европа. Чувствам се добре, ще забележим какво ще стане с моя контракт “, приключи румънският нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР