Румънският модел Мадалина Ганя получи букет червени рози за рождения

...
Румънският модел Мадалина Ганя получи букет червени рози за рождения
Коментари Харесай

Гришо подари букет червени рози на Мади за рождения ѝ ден

Румънският модел Мадалина Ганя получи букет червени рози за рождения си ден от българския тенисист Григор Димитров. Двамата официализираха връзката си при започване на лятото, а през днешния ден Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с обичания си на СПА отмора.

Броени часове преди датата (8 август) Мадалина разгласява на формалния си профил в Инстаграм персонална равносметка, съпроводена от изложба фотоси, в това число такива с Григор и не пропусна да напише благи думи за него:

“Трябва да благодаря на това неуместно красиво необикновено човешко създание Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че би трябвало да жертвам доста от времето ни дружно, с цел да бъда пред компютъра съвсем непрекъснато през последните няколко месеца ”, написа румънката.

Малко по-късно в историята на профила си тя стартира да споделя специфични моменти от първите часове на рождения си ден, от които се схваща, че с Григор Димитров са на отмора и са посрещнали дружно изгрева. Самият той качи фотография на Мадалина в басейн в историята си в Инстаграм с добавено изображение на сърце и написа “Моята рожденичка ”, педава „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР