Румънският министър на вътрешните работи Лучиан Боде съобщи днес, че

...
Румънският министър на вътрешните работи Лучиан Боде съобщи днес, че
Коментари Харесай

10 624 украински граждани са влезли в Румъния през последните 24 часа

Румънският министър на вътрешните работи Лучиан Боде заяви през днешния ден, че през последните 24 часа в Румъния са влезнали 10 624 украински жители, като 3660 от тях са напуснали страната през граничните пунктове към България и Унгария, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 988
Той добави, че на територията на Румъния през последните 24 часа са останали 6964 украински жители.

" От 10 624 души, влезнали на територията на Румъния, 11 души желаеха леговище в Румъния и се намират сега в нашите центрове за леговище. Имаме към 1100 налични места, степента на претовареност сега е 50 % ", съобщи Боде на конференция.

Той сподели, че има доста положително съдействие сред всички виновни институции, тъй че Румъния да предложи нужната законова и филантропична поддръжка на хората, които дойдат на границата и изискат помощ от Румъния.

" Предприели сме всички нужни ограничения за усилване на контрола на наблюдението на границата на Румъния. Граничните пунктове са мобилизирани оптимално и сме готови да увеличим личния състав, в случай че е належащо ", сподели Боде.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 988  Русия е подготвена за договаряния с Украйна в Минск Русия е подготвена за договаряния с Украйна в Минск  Българин в Одеса: Може да пратят бойци и при вас Българин в Одеса: Може да пратят бойци и при вас  Ердоган: Реакцията на НАТО на обстановката в Украйна не е задоволително решителна Ердоган: Реакцията на НАТО на обстановката в Украйна не е задоволително решителна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР