Румънският министър на транспорта Ръзван Кук съобщи, че утре ще

...
Румънският министър на транспорта Ръзван Кук съобщи, че утре ще
Коментари Харесай

Два влака дерайлирали в Румъния. Шефът на компанията: Събудиха ме за дреболия

Румънският министър на превоза Ръзван Кук заяви, че на следващия ден ще има диалог с ръководителя на Административния съвет на железопътната компания ЧеФеРе Пътнически транспорти (CFR Calatori) за промяна на ръководството, откакто шефът на компанията Леон Барбулеску се оплака, че бил разсънен поради два дерайлирали локомотива, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

Локомотив е дерайлирал през вчерашния ден в окръг Арад малко откакто сходен случай е станал на железопътна линия в окръг Брашов. Влаковете са били цялостни с хора, само че никой не е потърпевш.

Директорът на железопътната компания ЧеФеРе Пътнически транспорти Леон Барбулеску съобщи в телефонно изявление през вчерашния ден, че не се е случило нищо съществено и се оплака, че е бил разсънен за дреболия.

Министърът на превоза Ръзван Кук разяснява през днешния ден, че " връзката през вчерашния ден е била пагубна ".

" Сигурен съм, че и без да се въвличам, хората в Административния съвет на ЧеФеРе Пътнически транспорти ще оставят господин шефа да продължи да си почива, само че не за сметка на компанията ", съобщи транспортният министър и добави, че на следващия ден ще разиска предложение за промяна на управлението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР