Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Сторе смята, че

...
Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Сторе смята, че
Коментари Харесай

Румънски министър дава интервю без панталон

Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Сторе счита, че страната му, дружно със Сърбия, Гърция и България, има действителен късмет да завоюва организацията на Европейското състезание по футбол през 2028 година.
Министърът стана тематика в устата на румънците, тъй като по време на онлайн изявлението му камерата излезе от надзор и сподели, че няма панталони, а е единствено по долни дрехи . Физиономията на водещия в телевизионното студио разсъни радостно въодушевление, написа Mozart sport, представен от БГНЕС.
Излязлата от надзор за секунди камера сподели, че за министъра значимото е да е с риза, а по какъв начин е облечен от кръста надолу е за „ скрита камера ”, разяснява изданието.
Когато става въпрос за организирането на огромно спортно събитие в тази област, водещите държавни структури на упоменатите страни оповестиха кандидатурите си за шампионата преди края на предходната година. Те също по този начин се кандидатираха и за Световната купа през 2030 година.
„ Евро 2028 е огромна и осъществима концепция. Можем да организираме шампионат в партньорство със Сърбия, България и Гърция. Всички страни извършват изискванията за игрища. Има проблеми с инфраструктурата и трафика, които би трябвало да бъдат решени. С взор в по-широк проект мисля, че можем да ги решим. Можем да имаме добър план с действителен късмет за триумф ”, споделя Сторе, съобщи БГНЕС.
Остава да се види дали упоменатите планове са в действителност реалистични и какви са възможностите за действителното им осъществяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР