Румънският мениджър Джовани Бекали направи много интересно изказване за преминаването

...
Румънският мениджър Джовани Бекали направи много интересно изказване за преминаването
Коментари Харесай

Бекали: Ганчев се молеше на жената на боса на Каляри да купи Десподов

Румънският управител Джовани Бекали направи доста забавно изявление за прекосяването на Кирил Десподов в Каляри от ЦСКА-София през зимата. Той разкри, че сардинците са имали желание да купят Янис Хаджи, който е измежду огромните звезди в румънския футбол.

В последния миг обаче персонално се е намесил притежателят на " алените " Гриша Ганчев, който по думите на сътрудника се примолил на брачната половинка на президента на италианския клуб да бъде предпочетен Десподов.
 Гости и публични лица преди церемонията @@@
" Имах оферта за Янис Хаджи от Бенфика и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, само че сапунената опера с Атлетико провали прехвърлянето. Цяло лято комуникирахме с португалците, само че в последна сметка нещата не се получиха ", стартира той.

3 puncte #LuptamImpreuna #faith pic.twitter.com/8DxQ3Tv15O
— Ianis Hagi (@IanisHagi10) September 10, 2019
" През зимата беше пред трансфер в Каляри. Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха подготвени да го купят на момента. Но в последния миг президентът на Каляри купи оня българин Десподов. И повода е, че брачната половинка му е българка ", добави още той.
 Срещата на Бойко Борисов с Боби Михайлов и футболните босове @@@
" Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев непосредствено се помоли на госпожата да му помогне, тъй като имаше компликации при продажбата на футболиста си и по този начин стана прехвърлянето. И Каляри взе Десподов, който се контузи в първия си мач и към този момент не играе в тима. За тяхна сметка си е ", разяснява Бекали пред изданието Digi Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР