Румънският мениджър Джовани Бекали направи интересно разкритие за трансфера на

...
Румънският мениджър Джовани Бекали направи интересно разкритие за трансфера на
Коментари Харесай

Бекали: Гриша Ганчев помоли жената на боса на "Каляри" да купи Десподов

Румънският управител Джовани Бекали направи забавно разобличаване за прехвърлянето на Кирил Десподов от ЦСКА в " Каляри " през зимата. Пред изданието Digi Sport той съобщи, че италианският отбор е желал да купи огромния румънски гений Янис Хаджи, само че притежателят на " армейците " Гриша Ганчев попречил това да се случи.

По думите на мениджъра, Ганчев се помолил на брачната половинка на президента на " Каляри ", която е българка, с цел да бъде предпочетен Десподов.

" Имах оферта за Янис Хаджи от " Бенфика " и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, само че сапунената опера с " Атлетико " провали прехвърлянето. Цяло лято комуникирахме с португалците, само че в последна сметка нещата не се получиха. ", сподели Бекали пред Digi Sport.

" През зимата Хаджи беше пред трансфер в " Каляри ". Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха подготвени да го купят на момента. Но в последния миг президентът на " Каляри " купи оня българин Десподов. И повода е, че брачната половинка му е българка. "

" Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев непосредствено се помоли на госпожата да му помогне, тъй като имаше компликации при продажбата на футболиста си и по този начин стана прехвърлянето. И " Каляри " взе Десподов, който се контузи в първия си мач и към този момент не играе в тима. За тяхна сметка си е. ", добави Джовани Бекали.

Кирил Десподов не съумя да се наложи в " Каляри " и бе преотстъпен за един сезон в австрийския " Щурм " Грац.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР