Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудио Кешерю бе изключително щастлив, че

...
Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудио Кешерю бе изключително щастлив, че
Коментари Харесай

Героят Кешерю: Мачовете с Левски и ЦСКА са за мъже

Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудио Кешерю бе извънредно благополучен, че вкара три гола при успеха с 4:0 на Етър от 13-ия кръг на Първа лига.:

Беше прелестно. Беше ужасно да играя от първата минута и да вкарам този хеттрик. Отдавна не бях вкарвал три гола. Радвам се, че бях и титуляр. Винаги съм благополучен, даже когато съм на пейката. Попаденията ми дават убеденост, само че аз постоянно съм убеден. Аз съм войник и постоянно имам вяра в себе си. Всеки ден, когато се събудя желая да работя, работя и да ставам все по-добър. Обичам да въвеждам. Това ми е работата, като би трябвало да оказвам помощ на тима с моите голове. Радвам се, че Върджил Мисиджан се завърна със ужасно попадение. Искам да продължа да се любувам на този миг със съотборниците ми. Хубаво е, че имаме пет точки преднина пред ЦСКА и осем пред Левски. Много е значимо да играем мач за мач. Ако не бяхме победили Етър, щяхме да бъде по-малко уверени преди мачовете с ЦСКА и Левски. Сега имаме мач за Купата на България, а по-късно играем с ЦСКА и Левски. Тези мачове са за мъже. Не става въпрос за тактичност. Тази година и двата отбора се укрепиха и станаха по-голяма конкуренция ", разяснява Кешерю.

Румънецът има към този момент седем гола, като не се е отказал от това да завоюва още веднъж наградата за голамйстор на шампионата, където водач е Фернандо Карага с 12 попадения.
" Фернандо Каранга е там, където би трябвало пред гола, само че пък играе повече от мен. Преди време и аз имах благоприятни условия, само че не ги означих. Имам седем гола. Искам да вкарам голове, само че най-важно е отборът да побеждава. Ще забележим бъдещето ми. Тепърва ще приказваме, в случай че не се получат нещата, ще си потегли. Искам да се любувам на последните ми месеци, а по-късно ще забележим какво ще стане ", добави голаджията. Първа лига 13 кръг, понеделник 23 октомври  Лудогорец 4:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР