Румънският ФКСБ замина за зимния си лагер в испанския град

...
Румънският ФКСБ замина за зимния си лагер в испанския град
Коментари Харесай

Две оферти за Бизона, нито една не е от Левски

Румънският ФКСБ отпътува за зимния си лагер в испанския град Марбея, само че с тима не пътува Харлем Гноере. Бизона, както е прочут 31-годишния нападател, е мощно желан от родния Левски София, само че в офисите на клуба са постъпили две предложения, като нито една от двете не е от отбора на Герена.

Собственикът Диджи Бекали размишлява за предложение от 500 хиляди евро от Турция и друго за 700 хиляди евро от Саудитска Арабия. По всичко проличава, че кариерата на Гноере в букурещкия отбор е завършила, само че румънските медии не признават, че има предложение от Левски за Бизона.

Гноере е един от основните футболисти за „ червено-сините” през последните два сезона, откакто има 51 гола за ФКСБ. Левски желае да притегли френския стрелец, само че отборът към този миг не се обрисува любимец за подписа на Гноере, чийто контракт с румънския отбор изтича през идното лято. Същевременно вторият в класирането на efbet Лига не може да контракти и различен желан футболист - Йозеф Хушбауер, от Славия Прага.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР