Румънският боксьор Богдан Дину се пазари за хонорар с мениджъра

...
Румънският боксьор Богдан Дину се пазари за хонорар с мениджъра
Коментари Харесай

Румънец се пазари с Кобрата за пари

Румънският боксьор Богдан Дину се пазари за хонорар с мениджъра на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. От няколко дни двете страни са в яростни договаряния за мач. Битката би трябвало да се състои на 23 март в Лос Анджелис.
 Кобрата ще се бие с румънец
Дину е втори вид за противник. Преди няколко дни истинският конкурент Роберт Хелениус отхвърли мача. Финландецът настояваше за по-голям хонорар, само че не го получи.

“В момента преговаряме, потвърдиха от мениджърската компания на Дину “Кинг Промоушън ” пред “България Днес ”. - До края на седмицата би трябвало да имаме резултат. ”

Румънският боксьор има 18 победи (14 с нокаут) и 1 проваляне. Единствената загуба в неговата кариера беше записана през ноември, когато Дину беше нокаутиран от непобедения американец Джарел Милър. Последният ще се бие с Антъни Джошуа на 1 юни.

196-сантиметровият румънец дебютира при експертите през 2008-а. Година по-рано той беше надвит безапелационно от Кобрата по точки (14:4) в обичайния румънски шампионат “Златен пояс ” в Букурещ.

Дину е спаринг сътрудник на Антъни Джошуа, а също така работи като служител на реда. В момента се готви в неговата лична зала, която се намира в родния му град Бузъу.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР