Румънският боксьор Богдан Дину предложи на Кубрат Пулев да направят

...
Румънският боксьор Богдан Дину предложи на Кубрат Пулев да направят
Коментари Харесай

Дину предложи реванш на Пулев в София

Румънският боксьор Богдан Дину предложи на Кубрат Пулев да създадат реванш в София. Първият двубой между тях - на 23 март в Коста Меса (САЩ), приключи с победа с нокаут за българина в 7-ия рунд. Дину обаче подаде тъжба, като твърди, че е получил няколко непозволени удара в тила, които са довели до провалянето. Агентите на румънеца се надяват спортната комисия на Калифорния, която трябваше да преглежда жалбата късно нощес, да анулира резултата и да изтрие мача от статистиката и на двамата боксьори. А Дину изиска нов мач, този път в София.

" Ще го удрям в неговия дом. Нямам самообладание да има реванш, той не е по-добър от мен ", сподели той пред румънското издание " Проспорт ". Агентът му - Сорин Флоря, е подготвен с предложение за противник и на по-малкия брат на Кубрат - Тервел Пулев, който е европейски първенец в полутежка категория. Офертата за него е да срещне Цезар Журатони (10 победи и 1 загуба) или Даниел Буциуц (6 победи от 6 мача).

" За него сме подготвили Цезар Журатони. Той имаше неприятен интервал, само че се върна по-силен и желаеме да го включим в мач за континентална или интерконтинентална купа. Другият вид е Даниел Буциуц, само че имаме и други боксьори. Ще стане изключителна церемония, в която съм сигурен, че Дину ще завоюва. Богдан може да бие Пулев на всички места ", сподели Флоря.

Освен жалбата на Дину спортната комисия на Калифорния би трябвало да прегледа и въпроса с лиценза на Пулев, който бе краткотрайно замразен след целувката с репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши. Последната след това подаде и правосъден иск против българина поради полово посягане.

Заседанието на комисията стартира късно нощес българско време в хотел " Милениум Билтмор " в Лос Анджелис. Според bTV комисията, която се състои от общо осем души, може да бави решенията и по двата проблема до 48 дни, а първото съвещание е единствено за чуване на засегнатите страни. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР