Румънски вещици твърдят, че истинските магически способности могат да действат

...
Румънски вещици твърдят, че истинските магически способности могат да действат
Коментари Харесай

Румънски вещици излъчват ритуали на живо по "Фейсбук"

Румънски вещици настояват, че същинските вълшебен качества могат да работят от разстояние и оферират услугите си в интернет пространството, оповестява " Ройтерс ". Агенцията прибавя, че вещерството е част от обичайните вярвания в източноевропейската страна от 4 хиляди години. В момента публично в Румъния има към 4 хиляди вещици, като огромна част от тях към този момент оферират услугите си на клиенти от Европа, Азия и Съединени американски щати.

" Повтаряй след мен. Ще бъда с тази, с която желая да бъда ", приказва семейство от три вещици на клиент от Индия, който е платил за любовна магия. Сесията се организира в декорирана сграда, намираща се на 15 километра от Букурещ. Това е една от многото съвещания, които прави фамилията в онлайн пространството. Междувременно те предават онлайн ритуалите си във " Facebook ", с цел да завоюват повече почитатели.

" Ако една магьосница е в действителност мощна, тя може да взема решение проблемите от разстояние ", твърди 20-годишната Касандра Бузеа. " Магията не се прави от смарт телефона или от " Facebook ". Това вършат думите, които споделяме, ритуалите, които правим и зрителният контакт е задоволителен, с цел да те проработят ", добавя тя.

 Вещиците излъчват обред онлайн по
© Emily Wither, Reuters

Вещиците излъчват обред онлайн по " Facebook " за техните почитатели в обществената мрежа.

Бузеа споделя, че точно младото потомство е убедило възрастните в силата на " селфито ". Веднъж осъзнала това, майка й незабавно се пуснала по вълната на обществените мрежи.

" Нищо не се е трансформирало, нашето изкуство си е същото, само че в този момент е по-лесно да си контактуваме с клиенти от разнообразни страни ", споделя майката на Бузеа - Михаела Минка.

Семейството избира да не разкрива какви са неговите приходи, само че признава, че гледането на карти таро коства 50 евро. А доста от по-специалните ритуали за обич, здраве и пари от време на време траят по седмици и цената им може да стигне до няколкостотин евро.

В последно време вещиците употребяват силите си и за политически цели, присъединявайки се към антикорупционните митинги в Румъния. Минка споделя по какъв начин се е свързала по интернет с 9 вещици от цяла Европа и Съединени американски щати, с цел да се опитат да създадат проклинание на румънските законодатели, които съгласно тях са корумпирани. Ритуалът е бил излъчен онлайн.

Минка твърди, че ще употребява силите си дружно с останалите вещици и по време на изборите за Европейския парламент. Извършването на ритуала онлайн ще стартира на 25 май, а на 26 май те ще създадат проклинание за " положителното на страната ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР