Румънски туристи са устроили истински погром в луксозен хотел на

...
Румънски туристи са устроили истински погром в луксозен хотел на
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Румънски туристи устроиха погром в хотел на Златните

Румънски туристи са устроили същински разгром в първокласен хотел на Златни пясъци, открадвайки каквото могат. Това научи БЛИЦ от управата на хотела.

Те пристигнали да честват великденските празници наедно с други български посетители в хотела, които имали резервация. За няколко дни съумели да откраднат каквото могат, без да сортират изобщо.

" Бяха като хуни. Откраднаха даже огромна купа, цялостна с масло за 200 туристи. Никой няма визия по какъв начин са съумели да я измъкнат, без да ги видят ", разкрива пред БЛИЦ чиновник на хотела.

На Великден имало специфична стратегия за децата и от управата скрили боядисани яйца на разнообразни места като част от игра за най-малките. Какво било учудването им, когато се оказало, че румънците към този момент са обиколили и са откраднали и варените яйца.

" Такова знамение не сме виждали, някои бяха взели даже електрическите крушки от нощните лампи. На една от вечерите сътрудник достави кашон с водка, обърна се единствено за секунди, едвам подреди две бутилки на бара. И кашонът беше липсващ ", споделя пред БЛИЦ сервитьор в хотела.

Заради погрома от управлението са взели решение да предизвестяват гостите, че при овакантяване ще бъдат подлагани на случайна инспекция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР