Румънски циментовоз се преобърна тази нощ на булевард "Христо Ботев"

...
Румънски циментовоз се преобърна тази нощ на булевард "Христо Ботев"
Коментари Харесай

Изненада! Ето къде цъфна с три камиона Динко от Ямбол ВИДЕО

Румънски циментовоз се прекатурна тази нощ на бул. "Христо Ботев " в Русе.

Шофьорът е изгубил ръководство и е навлязъл в разграничителната линия, блъснал се е в дирек от уличното осветяване и се е обърнал на една страна, препречвайки пътя и в двете направления. За негов шанс при случая е потърпевш леко, без заплаха за живота.

Камионът е пътувал от Девня към Дунав мост, претрупан с 30 тона цимент. При злополуката част от товара се е разпилял, а по платното са се разхвърчали части от предницата. Предполага се, че лидерът е задрямал за миг и не е овладял циментовоза, съобщи Русе Медиа.

Заради случая се наложи пътят да бъде затворен и в двете направления, до момента в който върви интервенцията по изправянето на камиона. На място е извикана компанията на Динко Вълев, по-известен като ловеца на мигранти Динко от Ямбол, която е профилирана в работа с ТИР-ове. Той е присъединил в акцията, която е траяла близо шест часа, три камиона.

„ От 2 часа през нощта сме тук, няма по какъв начин да го изправиш, съвсем 52-53 тона общо тегло. Три камиона съм докарал, да може да стане по-лесно, само че и с трите камиона, отново видяхме напън. Но аз си знам моята работа, експерт съм към този момент в това отношение и се надявам, че го направихме безупречно “, показа Динко.

Причините за случая се обясняват от полицията. Заради разчистването на пътя придвижването е пренасочено по обходни направления.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР