Румънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан

...
Румънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан
Коментари Харесай

Румънски медии: Звездата Дан Балан в тайна афера с красивата българка Андреа!

Румънски медии гръмнаха със сензационната вест, че международната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа , разбра извънредно HotArena .

Репортерите на WOWbiz.ro настояват, че артистът от известно време поддържа загадка връзка с Андреа, която нашумя в Румъния около взаимната си работа с Кости Йонита.

Източници на изданието настояват, че напоследък Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време дружно. „ Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксерът, с който имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неразделно с Дан Балан, върви с него на разнообразни събития, неотдавна са дружно и в Киев. Те се стараят да крият връзките си, гледат на обществени място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, само че... Когато са сами и имат задоволително благоприятни условия, сред тях се случва нещо ” , твърди нашият източник, непосредствен другар на двамата и свидетел на срещите посред им.

Освен това, в случай че години наред Андреа в никакъв случай не отговаряше на въпроса кой е обичаният й актьор, в последно време тя дава отговор категотирчно, че това е Дан Балан. 

Освен това цитираният източник ни осведоми, че връзката сред Дан Балан и сексапилната българка Андреа към момента не е оповестена от никой от тях по аргументи, които явно се дължат на метода, по който се показват пред публиката си.

„ Дан Балан се показва като ерген, тъй като множеството му почитатели са дами. Андреа, която по този начин или другояче беше дискретна с персоналния си живот, също не желае да разрушава фантазиите на мъжката част от почитателите си ", разяснява източникът ни.

Потърсен от кореспонденти на WOWbiz.ro, мениджърът на русокоската Йониу Бежинарю ни сподели, че не взе участие в любовния живот на своите звезди. „ От почитание към звездите, които съставлявам, избирам да не коментирам любовния им живот. Дори и да схвана какви връзки имат, аз не ги разясня по никакъв метод, мога да приказвам единствено за кариерата им, за концертите им, за песните, които оферират, или въпроси от професионален темперамент “ ,  каза Йониу Беджинариу, мениджър на красивата Андреа.

Дан Балан, най-сексапилният мъж в Русия 

Дан Балан беше определен за най-сексапилен актьор в Русия, преди време:  Това е победа, която ме изненада. Не знаех даже, че съм номиниран. Радвам се, че някои към момента ме намират за прелъстителен и секси ” , сподели Дан Балан. Родом от Република Молдова, Дан Балан изясни за какво отсъства в последно време от музикалния пейзаж, казвайки, че се е преместил в Лондон за две години и работи интензивно върху новия си албум.











 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР