Румънски лек автомобил с букурещка регистрация падна в блатото преди

...
Румънски лек автомобил с букурещка регистрация падна в блатото преди
Коментари Харесай

Румънски туристи потопиха автомобила си в блато край Каварна /снимки/

Румънски лек автомобил с букурещка регистрация падна в блатото преди плажа на залива "Болата ", заяви кметът на село Българево Георги Георгиев. Инцидентът е станал в неделя към обяд.
Заради тесния път и идващи отсреща коли, румънският водач почнал да маневрира на заден ход, с цел да могат колите да се разминат, без да усети, че асфалтът е изронен и пътят свършва. Въпреки ръкомаханията на останалите плажуващи и клаксоните на колите, Dacia-та пропаднала във водата. В колата е имало двама души, никой от тях не е потърпевш.
„ В неделя на Болата беше някакъв смут. Имаше над 500 автомобила, а на всяка отбивка, където може да се спре и да се пропусне колона коли, имаше паркирани коли. Кранът, който пристигна да извади румънската Dacia, закъса по пътя надолу. Знаете, че пътят е стеснен и две леки коли се разминават, какво остава тази огромна машина да се придвижи по баира. Да не приказвам, че в морето имаше и над 40 лодки, а риболовците също бяха пристигнали с коли. Наложи се полицията да пристигна и да контролира паркирането. На плажа имаше доста румънци, руснаци, украинци, българи. И това е единствено началото. Вероятно по този начин ще бъде още 5-6 уикенда”, разяснява Георги Георгиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР