Румънски гражданин на име Виорел Станчиу изпрати притеснителен сигнал със

...
Румънски гражданин на име Виорел Станчиу изпрати притеснителен сигнал със
Коментари Харесай

Румънец с притеснителен сигнал до Петел за Тюленово: Тръба отнася фекалии от хотели към морето

Румънски жител на име Виорел Станчиу изпрати стеснителен сигнал със фотоси до редакцията на " Петел ". По думите му, край Тюленово има тръба, отвеждаща фекалиите от хотели - непосредствено към морето.

``
реклама

" Здравейте! Миналият уикенд посетих българското крайбрежие, тъй като знаех, че има какво да ми предложи като туристическа дестинация. И по този начин беше. Красив пейзаж, положителни услуги, положителни цени, добра храна и по този начин нататък.



 

Това, което ме шокира, обаче, бе, че в Тюленово хора, които притежават хотели близо до брега, са построили тръбна система, която изхвърля отпадъците от техните тоалетни непосредствено в морето.

 

Там освен, че м  иришеше неприятно, само че и под тази тръба хората плуваха в морето - в тази нечиста вода ", споделя Станчиу.



Той е обезпокоен, че това може да докара до съществени здравни проблеми като салмонела, ешерихия-коли, хепатит и така нататък Освен това, наловената от там риба, сигурно не би трябвало да се яде от хората.



" Моля, не оставяйте нещата по този метод и предприемете мерки. Проверете кой е направил това. Трябва да понесе наказване съгласно закона. Това не е единствено български проблем, това е интернационален проблем, тъй като визира всички страни, които са свързани с Черно море или употребяват риба от Черно море. Моля, приемете проблемите на околната среда доста по-сериозно ", приканва той.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР