Румънската тенисистка Симона Халеп заяви, че е доволна от представянето

...
Румънската тенисистка Симона Халеп заяви, че е доволна от представянето
Коментари Харесай

Халеп: Различен човек съм вече

Румънската тенисистка Симона Халеп съобщи, че е удовлетворена от представянето си против испанката Паула Бадоса във втория кръг на шампионата в Мадрид с награден фонд 6,58 милиона евро. Халеп победи Бадоса с 6:3, 6:1 и в третия кръг ще се изправи против американката Кори Гоф.

„ Тя има убеденост, въпреки всичко е номер 2 в международната класация. Знаех, че би трябвало да съм съсредоточена при всяка точка и да покажа най-хубавото от себе си. Мисля, че се показах чудесно “, съобщи Халеп във връзка дуела с Бадоса.

„ Наистина съм удовлетворена от метода, по който играх. Беше тъкмо каквото говорихме с треньорския екип преди мача, тъй че това че прави извънредно щастлива “, разяснява още Симона Халеп.

Турнирът в Мадрид е първият, на който румънката взе участие с новия си треньор Патрик Муратоглу. „ Имах подозрения, когато дойдох тук, тъй като не знаех какъв брой и по какъв начин ще мога да играя. Но в този момент съм друг човек. Чувствам се по-уверена. Чувствам, че удоволствието от тениса ме кара да работя по-здраво, да работя повече. Прекарвам повече време на корта “, изясни 30-годишната Халеп.

„ Мисля, че всичко идва от вътрешната страна. На този стадий съм щастлива от постигнатото. Усещам, че още веднъж имам късмет да играя добър тенис “, добави тя.

„ Кори Гоф е рисков и сложен за преоодоляване съперник. Млада е и играе отличен тенис, тъй че поздравления за нея. Знам, че да съм съсредоточена звучи като факсимиле, само че тъкмо това желая от себе си “, сподели Симона Халеп във връзка идната си съперничка в испанската столица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР