Румънската полиция е арестувала бившия тенисист Илие Нъстасе два пъти

...
Румънската полиция е арестувала бившия тенисист Илие Нъстасе два пъти
Коментари Харесай

Арестуват два пъти за един ден тенис легендата Илие Настасе

Румънската полиция е арестувала някогашния тенисист Илие Нъстасе два пъти в границите на един и същи ден - първо по съмнения в шофиране в нетрезво положение и отвод да се подложи на тест с дрегер и по-късно за каране на скутер без дееспособност, съобщи Асошиейтед прес.

Полицията в началото спряла 71-годишния Нъстасе през днешния ден сутринта, до момента в който карал колата си и бил очевидно пийнал. Той отказал да направи тест с дрегер и бил арестуван, а малко по-късно освободен, откакто полицията почнала следствие.

Шест часа по-късно полицията още веднъж го спряла, откакто минал на червен светофар със скутера си. Шофьорската брошура му била отнета след първия случай.

Нъстасе, който преди години беше номер едно в международния тенис, призна, че е пил бира, само че съобщи, че служителите на реда са се отнесли жестоко с него и са го съборили на земята при първия арест.

При втория арест той бил сниман да се подиграва на полицейските чиновници, обвинявайки ги, че работят като милицията от комунистическия интервал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР