Румънската Лига 1 и гръцката Суперлига се намират съответно на

...
Румънската Лига 1 и гръцката Суперлига се намират съответно на
Коментари Харесай

Румъния и Гърция в Топ 10 на желаните първенства в анкетата на FIFA 20

Румънската Лига 1 и гръцката Суперлига се намират надлежно на 6-о и 7-о място във краткотрайните резултати от гласуването за това кои шампионати да бъдат включени в новото издание на популярния футболен симулатор FIFA 20.
 Първа лига по-зле от женската Бундеслига в анкетата за FIFA 20  Първа лига във FIFA 20? Напълно е допустимо
Това сочат последните резултати в уеб страницата " fifplay.com ". Очевидно футболните почитатели в северната и южната ни съседки съществено са се засилили и двете шампионати дават сериозна поръчка за наличие в компютърната игра. 

За румънското състезание са дали своят вот 102 849 души, а за гръцкото - 99 657. Дори да не съумеят да се " уредят " за тази година, то сигурно имат шансове за идната. 



Къде сме ние? Българската Първа лига се намира на 20-о място със скромните 51 401 гласа. Лидер в класирането е постоянният участник в изданията на FIFA - Про лигата на Обединените арабски емирства (UAE League), за което са гласували 237 415 души.

Финландското състезание (Finnish League) изпусна лидерската позиция и към този момент е на второ място с 236 897. Друг постоянен участник през годините - Бразилската Серия А (Brazilian League) е трета с 203 620 гласа.

Много хора избират да играят дуели от четвърта Бундеслига и шампионатите на Ливан, Виетнам и Индия, в сравнение с да си изберат Левски, ЦСКА или Лудогорец.

Ако желаете да играете с обичаните си български тимове, не критикувайте родното състезание, а гласувайте за него. От вас зависи дали ще късате мрежите на международните грандове с български тимове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР