Румънската федерация по колоездене отново избра пловдивската зала Колодрума за

...
Румънската федерация по колоездене отново избра пловдивската зала Колодрума за
Коментари Харесай

Пловдив отново приема румънския национален шампионат по колоездене

Румънската федерация по колоездене още веднъж избра пловдивската зала " Колодрума " за хазаин на румънския народен шампионат по колоездене през 2019 година. Той ще се организира на 26 и 27 октомври. Най-силните състезатели от северната ни съседка ще дадат всичко от себе си в конкуренцията, с цел да завоюват медали и подобрят върхове, имайки поради извънредно бързата и качествена писта в Пловдив.

Рекордът на 1000 метра писта, подложен от Мирослав Минчев от КК " Спринт " при откриването на зала " Колодрума ", бе усъвършенстван от Норберт Забо, SC " Intersport " (1:04:13 минути) точно по време на извършения румънски народен шампионат по колоездене през 2018 година. Същевременно по този начин бе подложен и нов народен връх за Румъния в съответната дисциплинираност.

Единственият параолимпийски първенец на Румъния Едуард Новак, спечелил единствено преди по-малко от месец бронзов орден на международното състезание по параколоездене в Холандия, още веднъж ще вземе присъединяване в надпреварата, доказвайки за следващ път, че неравностойното състояние не е спънка за триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР