Румънската федерация по футбол (FRF) отмени мача от втора дивизия

...
Румънската федерация по футбол (FRF) отмени мача от втора дивизия
Коментари Харесай

Румънската федерация отмени мач от втора дивизия заради петима заразени в гостуващия отбор

Румънската федерация по футбол (FRF) анулира мача от втора дивизия на страната сред УТА Арад и Петролул (Плоещ), който трябваше да се организира на следващия ден, защото петима играчи на Петролул и домакина са диагностицирани с ковид. Втора дивизия в локалната федерация се възобнови в петък, откакто още в средата на март спря провеждането на шампионата поради международната пандемия.

Четирикратният първенец на северната съседка Петролул, който е учреден като Ювентус (Букурещ) и е изместен в дунавския град през 1927 година, разгласи и взетите ограничения. Всички инфектирани играчи са изолирани и локалните здравни управляващи са ги сложили под наблюдаване, като ревизират от кое място са пипнали болестта.

Съдията Роберт Аврам, който беше основен рефер на мача от локалната Лига 1 сред Динамо (Букурещ) и Сепси Общо събрание на колегиите на 21 юни, също е с позитивен тест за COVID-19. В свое изказване FRF oбяви, че този арбитър няма да свири повече мачове, даже и да се излекува в близко време. В цяла Румъния са умряли от ковид 1687 индивида, като инфектираните са към 28 000.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР