Румънската банда, която ограби мъж в района на Елин Пелин,

...
Румънската банда, която ограби мъж в района на Елин Пелин,
Коментари Харесай

След въоръжения обир край Елин Пелин, румънците продължили да се вихрят и...

Румънската тайфа, която ограби мъж в региона на Елин Пелин, е нападнала и пробвала да измами още седем души съвсем директно след удара във вторник вечерта. Една от жертвата даже била изтиквана от пътя край Бояна и едвам не аварирала, написа „ Телеграф”.

Двамата румънски измамници бяха задържани през вчерашния ден в Костинброд, разкриха от Столична дирекция на вътрешните работи. В хода на следствието се оказало, че двамата мъже се движени с две дами. Използвали сив Мерцедес Е-класа.

Първата жертва била издебната край Елин Пелин. Двама мъже махали край пътя и нашенецът решил да спре, с цел да види какво става. Те му предложили златни синджири против пари. По думите на водача, той им отказал, те го заплашили с револвер, по-късно го обрали и духнали с 300 лева В багажника на автомобила обаче проверяващите разкрили златните ланци на румънците.

Вечерта във вторник на телефон 112 били получени още седем сигнала от хора, които декларирали, че са пробвали да ги излъгват, само че без триумф. При единия от случаите жена лидер разказала, че в региона на кв. „ Бояна”, както карала, почнала да я притиска кола с румънски номер – сив Мерцедес. Тя едвам не аварирала. Забелязала и две дами.

От полицията приканиха хората да не стопират, защото става въпрос за тайфа измамници. Схемата им е класическа – или оферират златни украшения менте против пари, или подправени пари против бензин. При всички случаи това са бандитски схеми, разясниха проверяващи.

Иззети са камери от регионите, в които са били румънците, и сега се преглеждат, с цел да се откри самоличността на нарушителите. Междувременно обраният мъж от Елин Пелин към този момент е разпознал румънците. Продължава издирването на двете дами.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР