Румънска атака срещу премиера Бойко Борисов предприе соцлидерът Корнелия Нинова.

...
Румънска атака срещу премиера Бойко Борисов предприе соцлидерът Корнелия Нинова.
Коментари Харесай

Корнелия с румънска атака към Борисов

Румънска офанзива против премиера Бойко Борисов предприе соцлидерът Корнелия Нинова. Тя яхна реакцията на съседите във връзка африканската чума, с цел да сложи под подозрение дипломатическите качества на Борисов.

Преди няколко часа румънското Външно министерство израчи посредством Туитър и Facebook разочарованието си от думите на Борисов, който в петък заяви в Пазарджик, че болестта от Африканска чума по свинете е пристигнала у нас посредством туристите от северната ни съседка. " Те ядат по пътищата, оттова остатъците елементарно могат да се разпространят ", сподели Борисов. Още преди година обаче ловците у нас предизвестиха, че болестта ще проникне в България през Румъния, където имаше огнища на болестта доста преди да се появят у нас. „ Борисов би трябвало да си напомни, че румънските туристи способстват доста към брутния вътрешен артикул на България ”, обяни Външно в Букурещ.

Дипломацията е тънка работа и не е за всеки, злостно разяснява във Facebook Нинова. Внушението, че Борисов е най-големият посланик на Балканите беше опровергано от думите и действата на самия Борисов, написа още Нинова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР