Румъния смята разпоредбите на финалния вариант на пакета "Мобилност", приет

...
Румъния смята разпоредбите на финалния вариант на пакета "Мобилност", приет
Коментари Харесай

Румъния: Разпоредбите на пакета Мобилност са рестриктивни

Румъния счита наредбите на финалния вид на пакета "Мобилност ", признат от Европейския парламент в сряда, за "рестриктивни " и "непропорционални ", се споделя в позиция на румънските министерства на превоза, инфраструктурата и известията и на външните работи, заяви Аджерпрес, представена от Българска телеграфна агенция.

В известието се споделя, че отрицателните последици на наредбите, които са неведнъж подчертавани от румънските управляващи, ще обиден действието на вътрешния пазар и автомобилния превоз в Европейски Съюз, както и постигането на задачите, които си слага Европейски Съюз в региона на климатичните промени.

Превозвачи: Ще преместим камионите си в други европейски страни

Румънските управляващи показват страдание, че не е било реализирано съглашение за пропорционални и уравновесени ограничения, с които по едно и също време да бъдат усъвършенствани изискванията на труд в транспортния бранш и да бъде подкрепена конкурентоспособността на фирмите, в това число и румънските, от автомобилния превоз.

В известието се споделя, че Румъния си резервира правото да употребява всички налични благоприятни условия, в това число тъжба пред Съда на Европейския съюз. Румъния се опълчи на окончателния вид на Пакета, дружно с други страни-членки - България, Кипър, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Малта и Полша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР