Румъния надигра с 3:0 като домакин Литва в мач от

...
Румъния надигра с 3:0 като домакин Литва в мач от
Коментари Харесай

Кешеру бележи, Румъния громи

Румъния надигра с 3:0 като хазаин Литва в мач от Група 4 в Лига “С” и резервира известни шансове да се бори за първото място в крайното класиране в тази група. Джордже Пушкаш изведе северните ни съседи напред в резултата още в 7-ата минута, откакто би изтърван от бранителите на Литва в наказателното поле и не пропусна да изпрати топката във вратата.

Нападателят на Лудогорец Клаудио Кешеру бе прецизен за 2:0 с добавка от напълно близко разстояние след избавяне на литовския пазач две минути след началото на второто полувреме. В 65-ата минута Николае Станчиу изненада литовския вратар от фаул и направи успеха на румънците класическа.

В класирането Румъния е на втора позиция с 9 точки, на 2 зад водача Сърбия. Черна гора е на трето място със 7 точки, а Литва заема последното четвърто място с 0 точки. Победителят в групата ще бъде избран след изиграването на последните две срещи на 20 ноември: Сърбия - Литва и Черна гора - Румъния. По всичко наподобява обаче, че сърбите най-вероятно ще завоюват групата.

РУМЪНИЯ - ЛИТВА 3:0 1:0 Пушкаш (7) 2:0 Кешеру (47) 3:0 Станчиу (65)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига на нациите 5 кръг, събота 17 ноември  Румъния 3:0краен резулат  Литва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР