Румъния и България обмислят да създадат съвместна работна група с

...
Румъния и България обмислят да създадат съвместна работна група с
Коментари Харесай

Румъния и България с обща цел да ограничат вноса на стари автомобили

Румъния и България обмислят да основат взаимна работна група за да лимитират вноса на остарели коли и да образуват взаимен механизъм за следене на импорта на коли втора употреба, съобщи Аджерпрес, базирайки се на известие на румънското министерство на околната среда.

" Румъния и България развиват двустранни планове и прграми за отбрана на околната среда. Съответните управляващи в двете страни се договориха да засилят съдействието и да очертаят общи политики за възстановяване на качеството на въздуха, вярното ръководство на отпадъците и намаляването на замърсеността на р. Дунав и Черно море ", написа в огласено от румънското ведомство прессъобщение, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Разговорите се състояха в границите на румънско-българските междуправителствени съвещания в Букурещ през вчерашния ден, отбелязва Аджерпрес.

Румънската и българската страна се съгласиха също, че е от значително значение да подпишат меморандум за съгласие за понижаване на замърсяването с пластмаса на Черно море и Дунав при общата граница, показва още организацията.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР