Румъния e първата страна , избрала Колодрума“ в Пловдив

...
Румъния e първата страна , избрала  Колодрума“ в Пловдив
Коментари Харесай

Колодрума - домакин на чуждестранен шампионат по...

Румъния e първата страна, избрала „ Колодрума “ в Пловдив за осъществяване на най-престижното колоездачно съревнование на писта от формалния си календар.

Румънският народен шампионат по колоездене ще бъде извършен в Многофункционална спортна зала, Пловдив на 20 и 21.10.2018 година

Най-добрите клубове, в това число Steaua Bucharest, идват за тренировки седмица авансово.

На надпреварата се чака да дойдат персонално президентът на Румънската федерация по колоездене – Едуард Новак, параолимпийски първенец за 2012 година, както и Генералния секретар на Федерацията Траян Гога.

Румънската федерация по колоездене е изцяло задоволена от изискванията, предоставяни от залата, безспорно най-хубави на Балканите.

„ За нас е чест, след обичайните към този момент български държавни личностно-отборни шампионати, “Балканската Купа ” 2017 година и формалното домакинство на Балканския шампионат по колоездене 2018г., да приемем национално съревнование на прилежаща страна.

Убедени сме, че е това няма да остане индивидуален случай, единствено въпрос на време и договаряния е „ Колодрума “ да се утвърди като привлекателен център за тренировки, лагери и интернационалните шампионати по колоездене “ – показа Галина Китена, шеф на Оперативна програма „ Многофункционална спортна зала “ в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР