Румънецът Александру Тудорие е най-новото попълнение на Арсенал (Тула). 23-годишният

...
Румънецът Александру Тудорие е най-новото попълнение на Арсенал (Тула). 23-годишният
Коментари Харесай

Официално: Арсенал купи Тудорие

Румънецът Александру Тудорие е най-новото попълнение на Арсенал (Тула). 23-годишният нападател беше притеглен за към 300 000 евро от Волунтари. През последния сезон той записа 36 мача и 10 гола в румънското състезание, а в този момент ще е съотборник с българите Георги Костадинов и Михаил Александров.

" Не мислих дълго преди да приема офертата на Арсенал. Знам, че тимът прогресира непрекъснато през последните години и ще дебютира в евротурнирите. Това не е по никакъв начин елементарно на фона на конкуренцията в съветското състезание. Горд съм, че ще съм част от Арсенал и ще дам всичко от себе си, с цел да не отчайвам почитателите и управлението ", показа Тудорие.

" Чух се с някогашния ми съотборник Александру Бурчеану, който е играл тук и ми сподели положителни неща за атмосфертата и организацията в клуба. Освен това, той добави, че последователите на Арсенал са всеотдайни, а тимът постоянно се стреми да работи атакуващо ", продължи румънецът.

" Гледал съм доста мачове от Премиер лигата. Първенството ви е забавно, а футболистите би трябвало да са доста добре готови физически. Нито еин противник не трябва да бъде подценяван. Още от първата ми подготовка мога да осъждам, че в тима са събрани отлични експерти. Благодаря за топлото посрещане. В един миг даже се почувствах като че ли съм в отбора отдавна ", добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР