Румънец, задържан за отвличане на 15-годишно момиче в град Каракал,

...
Румънец, задържан за отвличане на 15-годишно момиче в град Каракал,
Коментари Харесай

Румънец, задържан за отвличане на непълнолетна, призна, че е извършил две убийства

Румънец, арестуван за похищение на 15-годишно момиче в град Каракал, призна, че е умъртвил две тийнейджърки, съобщи Ройтерс.  Това заяви през днешния ден неговият юрист по случая, който провокира митинги в страната поради бавната реакция на управляващите.

``
реклама

Шейсет и пет годишният мъж е арестуван в ареста, до момента в който трае следствието за гибелта на 15-годишно момиче, изчезнало тази седмица, и на друго 18-годишно момиче отблизо село, изчезнало през април.

" Той призна обстоятелствата ", сподели юристът на обвинения пред публицисти, като добави, че към този момент не може да заяви повече детайлности.

Петнайсетгодишно момиче е изчезнало в сряда, откакто се качило на автостоп от своето село за град Каракал. В четвъртък то се обадило три пъти на телефона за незабавна помощ, като споделило, че е отвлечено от някакъв мъж. Службата за незабавна помощ не съумяла незабавно да откри от кое място идва позвъняването и полицията отишла в дома на мъжа едвам в петък сутринта, към 19 часа след позвъняването на момичето.

В дома на обвинения за отвличането бяха открити човешки остатъци, които още не са разпознати.

Хиляди румънци стачкуваха нощес против държавното управление, огорчени от бавната реакция на полицията в този случай.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: