Румънец, задържан от полицията буквално няколко часа, след като е

...
Румънец, задържан от полицията буквално няколко часа, след като е
Коментари Харесай

Английските медии гърмят: Румънец пристигна у нас и само за часове…

Румънец, арестуван от полицията безусловно няколко часа, откакто е дошъл на Острова за кражба от магазин, се трансформира в същинска вест в английските медии.

Леонард-Валтер Турдор, на 20 години, е задържан в клон на веригата магазини TK Maxx в Нотингам в събота, откакто се опитал да увие откраднатите движимости във фолио и по този метод да заглуши детекторите на изхода. Тудор дошъл на Острова на предния ден – в петък, написа „ Метро “, представен от „ Новини Лондон “.

Румънецът е задържан и изправен пред съда през вчерашния ден, понеделник. Пред прокурора Сандай Джерат арестуваният декларирал, че е отседнал в Донкастър и „ имал желание да си потърси работа “. В своя отбрана той изтъкнал, че „ имал да храни семейство и до момента в който не го наемат някъде не разполага с никакви пари “.

Тудор, на който е оказал помощ румънски преводач в съда, е признал виновността си за кражбата, която е на стойност 508 паунда и е изпратен в институция за млади извършители, където ще прекара 16 седмици. Смекчаващ за присъдата му е бил фактът, че е станал татко преди две седмици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР