Ружа си наела цяла орда охранители. Сред тълпата орангутани се

...
Ружа си наела цяла орда охранители. Сред тълпата орангутани се
Коментари Харесай

Ружа Върти Любовник Зад Гърба На Немския Си Съпруг! Направила Е Креватния Атлет Милионер!

Ружа си наела цяла орда охранители. Сред тълпата " орангутани " се откроявал широкоплещест трийсетинагодишен левент, някогашна барета. Той съумял да очарова любовно своята работодателка и по този начин влезнал в спалнята, а след нея - и в банковите сметки на Ружа.

По време на мимолетната спекулация - едвам три месеца, хитрецът съумял да източи от богатата си държанка над 1 милион евро кеш плюс няколко великодушни подаръка, разкрива източник на столичен седмичник.

За да показва какъв брой е удовлетворена от представянето на гарда в леглото, Ружа Игнатова му купила джип " Мерцедес " за 250 000 евро, мотор " Ямаха R1 " за 20 000 евро и - най-щедрият подарък - къща за към милион лв. на един от ръкавите на Халкидики в Гърция. Идеята била там да вървят да си почиват.

Разбрали къде са потънали големи суми, бизнес сътрудници на доктор Ружа поели надзор на обстановката, която можела да компрометира цялата спекулация с виртуалната валута OneCoin. По разпореждане на фактори в схемата мачото бил принуден да върне всичко, което получил като дарове и кеш, написа още изданието.

В приложимост влезнали и мутренски способи. В последна сметка злощастният ухажор се избавил с бягство, а от три години никой не е чувал нищо за него. Някои настояват, че кара тир в Америка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР