Рудозем. Европа има нужда от нас. Ние трябва да помогнем

...
Рудозем. Европа има нужда от нас. Ние трябва да помогнем
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мустафа Карадайъ от Рудозем: С вота си да заявим смяната на националистическата власт

Рудозем. Европа има потребност от нас. Ние би трябвало да помогнем на Европа за пресичането на ксенофобията, омразата разделянето, опълчването. Ние би трябвало да предложим нашия модел. Моделът на толерантността, моделът на уважението към другите. Това съобщи пред хиляди симпатизанти в Рудозем ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който показа листата с претенденти на Движението за права и свободи на идните избори за Европейски парламент, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
На площада в родопския град Мустафа Карадайъ показа част от и претендентите на партията за евроизборите. „ Това са образовани, знаещи и можещи младежи. В листата са и хора с опит, които ще дадат доста на Родината ни в Европарламента ”, разгласи водачът на Движение за права и свободи.
Карадайъ насочи и зов за обединяване. “Нашата мощ е в единството. На тези избори да дадем поръчка в нашата татковина, че това което се случва в общините, там, където ръководи Движение за права и свободи, би трябвало да се случва и в другите райони на страната. Да заявим промяната на тази националистическа власт. Нашето единение е Движение за права и свободи “, съобщи Карадайъ.
По-рано денем екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи организира предизборна среща с поданици на община Неделино. Много партии ще дойдат, доста хора ще ви пропагандират и ще ви дават обещание. Ние споделяме единствено това, което сме създали, сподели водачът на Движение за права и свободи пред жителите на Неделино.
Зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев сподели, че Движение за права и свободи залага на младите заради две аргументи. Първата е, че младите би трябвало да изградят този свят и втората е, че младите ги няма тук. Каква изгода от улици, в вложения в обитаемоте места, когато младите ги няма тук?, попита той. Те отидоха в Европа да търсят своето благополучие, да завоюват пари и да си отглеждат фамилиите. А Движение за права и свободи си слага за първа цел оттук-нататък да сътвори условия приходите в България да станат европейски и да си върнем младежите тук в нашата прелестна Родина, разгласи Цонев.
Аз съм уверена, че нашата листа има знанията, готова е и има поддръжката на Движение за права и свободи да съставлява почтено освен България, а и визията на всички тези обитаеми места в Европа и да направи по този начин, че българските дребни общини да намерят своето място и да получат поддръжката от Европейски Съюз, съобщи евродепутатът Искра Михайлова. Това, съчетано дружно с програмата на Движение за права и свободи ще ни даде опция за 20 години напред да очертаем едно сполучливо бъдеще. Имаме посока, сполучливи сме и знаем какво вършим. Имаме поддръжката на общини и стотици хиляди хора. Каним и вас Неделино, елате дружно с нас, прикани Михайлова.
Заедно с Карадайъ бяха и депутатът от Смолян Хайри Садъков, евродепутатът Неджми Али, регионалният ръководител Салих Аршински, претендентите за евродепутат от листата на Движение за права и свободи Атидже Алиева-Вели, Севим Мусак и Танер Кабилов, кметове на общини, на обитаеми места, членове и симпатизанти на Движение за права и свободи.
Представителите на Движението обиколиха актуализирания неотдавна площад в Мадан, където се срещнаха със членове и симпатизанти на партията. Обиколката завърши с благотворителна вечеря-ифтар в джамията в града, на която бе дадена от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР