Рубриката "Архивите говорят" на Би Нюз продължава с една емблематична

...
Рубриката "Архивите говорят" на Би Нюз продължава с една емблематична
Коментари Харесай

Съюзи ли се Волен с лайномети?

Рубриката "Архивите приказват " на Би Нюз продължава с една емблематична и не по-малко показателна публикация на в. "Атака ", която ни напомня какви хора ни ръководят през днешния ден. Статията слага и един главен въпрос към водача на Политическа партия "Атака ": Съюзили се Волен с лайномети? Ако това е по този начин, каква е мотивацията му за такива дейности?

Би Нюз разгласява публикацията на вестник Атака без редакторска интервенция и без коментар.

Симеонов изхвърли семейство Касабови, които ползваше като лайномети
Водещият на „ Паралакс “ и основната редакторка на в. „ Десант “ използвани за мръсни поръчки против АТАКА и изритани

След като извършиха редица мръсни поръчки против партия АТАКА и персонално против Волен Сидеров, семейство Касабови бяха изхвърлени от телевизия СКАТ и от в. "Десант " персонално от Валери Симеонов. Това оповестиха бургаски публицисти. Шефът на СКАТ първо е изритал Керанка Касабова, която се водеше основен редактор на вестника му "Десант ".

В понеделник вечерта до момента в който Волен Сидеров празнуваше рождения си ден с правилни депутати и публицисти, сред Касабов и Симеонов е избухнал противен скандал, оповестиха източници от районната кабеларка. Касабов и Симеонов си крещели като роми и взаимно се упреквали в подкупност и далавери. Според източниците ни Касабов бил научил, че в действителност е станал дебитор на Симеонов като е подписал запис на заповед, зад която стои шефът на кабеларката.

Доскоро той обвиняваше Сидеров за някакъв документ, за който твърдеше, че е подписал без да го прочете. В изявление водачът на АТАКА съобщи, че в случай че претендентите за депутати от Бургас са се задължавали към някого, това най-вероятно е притежателят на СКАТ Валери Симеонов.
"Симеонов постъпи с Касабови по този начин, както нормално постъпва с хората, с които работи - първо ги използва, а след това ги изхвърля на боклука ", съобщи някогашен чиновник на малкия екран, който неотдавна също е останал без самун.

Преди да се слагат в услуга на Симеонов, семейство Касабови са обслужвали съответно други медийни босове в града, разкриха чудесно осведомени. Те дадоха за образец по какъв начин като публицист в конкурентна на СКАТ медия Валентин Касабов е изхрачил не малко мръсотия против самия Симеонов. Той постоянно наричал шефа на СКАТ "оня, черничкия " и "дребосъкът с белите маратонки ".

Симеонов прекратил канонадата против себе си, купувайки Касабов и след това го трансформирал в лайномет против враговете си. Керанка Касабова пък е била наказана за клюка с ефикасна присъда, а след интервенция от страна на Симеонов - персонално помилвана от Георги Първанов. За това, че Валери Сименов е играел двойна игра до момента в който е бил в АТАКА алармира неотдавна Веселин Данов, който съобщи, че Сиомеонов се е подписал измежду учредителите на пропрезидентска партия преди няколко години в хотела на братя Диневи.
В последния брой на в. "Десант " Керанка, която се срами от името си и се титулува Катя, още веднъж е популяризирала опашата неистина - че районният министър Росен Плевнелиев си е построил частен път, с цел да стига до първокласната си вила край морето. Министърът в кабинета на Борисов разгласи, че в дописката няма нито една вярна дума. "Като видях фотографията на вилата във вестника разбрах, че това не е моята къща ", изяснява в особено изказване Плевнелиев. Според него фотографията е на непознат парцел, а той има в региона едноетажна вила без кей с лодки пред нея, както твърди "Десант ".
Министърът описа, че при типа на публикацията се е обадил на съседа си и го питал какво става. Той му дал отговор, че улицата пред тях била доста кална и не можел да стигне до къщата си, по тази причина полагал трошляк, само че за никакъв асфалт и дума не може да става.
Медийният необут бил извънредно обезпокоен, че последният скандал ще насочи още повече вниманието на службите към него и да последва нова акция сходна на "Наглите " и "Недосегаемите ". В момента против Симеонов тече инспекция на Национална агенция за приходите за огромни злоупотреби. Наскоро от градската администрация на Несебър алармираха, че Симеонов се е сдобил нелегално с къща в курортния град. Друг сигнал пък гласи, че бургаският дерибей е станал притежател на вкусен парцел посредством заменки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР