Рубен Пинто е пред нов договор с ЦСКА-София. 27-годишният португалец

...
Рубен Пинто е пред нов договор с ЦСКА-София. 27-годишният португалец
Коментари Харесай

Рубен Пинто преподписва с ЦСКА-София

Рубен Пинто е пред нов контракт с ЦСКА-София. 27-годишният португалец се завърна на терена в мача против Царско село, откакто дълго време бе със статут на " замразен ". Той се появи като запаса в последните минути от срещата. В момента Пинто и управлението водят договаряния за нов договор. Настоящото съглашение сред двете страни изтича в края на сезона. Твърде е евентуално в околните дни полузащитникът да възобнови контракта си. Той има огромни шансове да стане чужденецът с най-вече мачове с фланелката на " алените ". Пред него са единствено Ибрахима Гай и Маркиньос.

Пинто бе притеглен на " Армията " през лятото на 2016 година, когато клубът се завърна в елита. Първоначално бе чартърен в Борисовата градина, само че по-късно правата му бяха изплатени от Беленензеш.

Нов контракт се чака да парафира и Жеферсон. Контрактът на бразилеца също изтича през лятото на 2020 година и алените " желаят да го възобновят. Самият защитник призна неотдавна, че му е препоръчано ново съглашение и напълно скоро се чака развръзка. Южноамериканецът загуби титулярната си позиция в последните две срещи, откакто на неговия пост бе желан Брадли Мазику.

" Тема Спорт " efbet Лига 10 кръг, петък 20 септември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР