Розовото наистина е по-скъпо от синьото. Проучване на Ню Йоркския

...
Розовото наистина е по-скъпо от синьото. Проучване на Ню Йоркския
Коментари Харесай

Розов данък? Жените плащат повече за същите стоки, от колкото мъжете

Розовото в действителност е по-скъпо от синьото. Проучване на Ню Йоркския департамент на потребителските върпоси сподели, че дамските артикули са по-скъпи приблизително с 7% от същите артикули за мъже. Експертно изследване с елементарна бяла тениска демонстрира, че дамскатта е с цели 45% по-скъпа от мъжката. С " розов " налог се таксуват освен облеклата, само че и козметика, обувки, услуги и аксесоари, артикули за дома, даже и играчки, оповестява Нова тв.

Във Франция мъжете получават 27% повече средства от дамите, все пак да си жена излиза много по-скъпо. Например един крем за бръчки предопределен за дамите е по-скъп от същия артикул предопределен за мъже. 

" Аз имам момчешка прическа. Въпреки това на коафьор постоянно ме таксуват като за женска и заплащам по 2-3 пъти повече от колкото мъжете, а труда на фризьора е идентичен ", разяснява студентка във Франция.

Една от аргументите, е че дамите купуват доста повече неща, те са главния мотор на стопанската система, тъй като мъжете не обичат да пазарят. Другата е, че дамите, в случай че желаят нещо доста не се повлияват от цената, за разлика от мощния пол. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР