Розовото доминира в тоалетите на холивудските звезди на 92-рата церемония

...
Розовото доминира в тоалетите на холивудските звезди на 92-рата церемония
Коментари Харесай

Звездите отправиха политически послания

Розовото господства в тоалетите на холивудските звезди на 92-рата гала за премиите " Оскар " , оповестиха международните организации.

Изборът на цвета отразява " желанието на оптимистите да реагират по подобен метод на тежките политически времена ", разясняват наблюдаващи на сп. " Венити феър ". Те позволяват, че изборът на другите оттенъци на розовото може да е знак, че това ще е и главният цвят на идния пролетно-летен фешън сезон.

Тоалетът на Реджина Кинг бе посочен като един от най-елегантните на аления килим. Американската актриса избра асиметрична рокля на " Версаче " в перленорозово, допълнена с бижута на Хари Уинстън.

Десетгодишната дебютантка на аления килим Джулия Бътърс ( " Имало едно време в Холивуд " ) бе в дълга рокля в бонбонено розово на Кристиян Сириано с чантичка като украшение.
Комбинация от розово и черно бе изборът на Лора Дърн, която взе премия " Оскар " за най-хубава актриса в поддържаща роля за " Брачна история ", и на Гал Гадот . Дърн бе във вечерна рокля на Армани, на който тя бе заложила и при дебюта си на " Оскар " -ите при започване на 90-те години на предишния век.
 Гал Гадот Gulliver/Getty Images
Гадот носеше композиция от черна дантела с дълъг ръкав и дълг розов шлейф с тюл на " Живанши ". " Гадот сподели, че късият маникюр в черно може да наподобява по едно и също време типичен и съвременно ", сподели за Асошиейтед прес Кат Куин, фешън шеф на стилния уебсайт Refinery29.com.

Скарлет Йохансон, която бе номинирана в две категории, бе поразяваща във вечерна рокля без презрамки на " Оскар де ла Рента " в цвят шампанско. Блясъкът й подчертаваха златни обеци и гривна за два и половина милиона $ на " Форевърмарк ", заяви " Дейли мейл ".

Рене Зелуегър, Чарлийз Терон, Синтия Ериво и Реджина Кинг бяха посочени като най-елегантните дами на аления килим паралелно с Йохансон от Асошиейтед прес. Терон бе заложила на класическо черно с ослепително елегантна вечерна рокля на Диор. Ериво бе в обилна бяла рокля с едно рамо на " Ателие Версаче ". Зелуегър показва изискан и жанр в бяла асиметрична рокля с един дълъг ръкав на Армани.

Джанел Моне бе впечатляваща в сребърна рокля с дълъг ръкав и качулка на Ралф Лорън, обшита със 170 000 кристала " Сваровски ".

Натали Портман употребява тоалета си, с цел да насочи обръщение. Тя бе във вечерна дълга рокля в черно и златно с покривало на италианската дизайнерка Мария Грация Киури, върху което бяха избродирани в златно имената на дамите режисьори, подценени от Академията. " Изборът й е толкоз мощно обръщение и значимо увещание, че модата може да каже доста неща ", разяснява за Асошиейтед прес Габриел Корн, шеф за мода и просвета в Refinery29.com.
 Натали Портман Gulliver/Getty Images
Уаад ал Катеаб, режисьор на " За Сама ", който бе номиниран в категорията за най-хубав документален филм, също употребява вечерната си рокля за политически послания на арабски език. Върху тоалета й в тъмнорозово бяха избродирани фразите " Осмелихме се да мечтаем и " Не съжаляваме, че потърсихме достолепието си ".

Режисьорът Спайк Лий уважи паметта на баскетболната звезда Кобе Брайънт. Лий бе в смокинг с цветовете на " Ел Ей Лейкърс " и номер 24 на реверите и на гърба.

Носителката на " Грами " Били Айлиш , която пя на церемонията ария на " Бийтълс " дружно с брат си Финиъс, носеше на аления килим голям бял костюм на " Шанел ", който бе в ослепителен контрастност с цветовете на косата й - черно и неоновозелено и дългия й маникюр в черно.
 Били Айлиш Gulliver/Getty Images
Актьорът Били Портър бе измежду първите, минали по аления килим преди церемонията.

Той бе измежду първите попадения за фотографите с рокля със златни пера в горната част и огнени нюанси в долната част с принтове на стенописи от двореца Кенсингтън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР