Розата, Шапката и Гарванът се оказаха най-интересните и мистериозни персонажи

...
Розата, Шапката и Гарванът се оказаха най-интересните и мистериозни персонажи
Коментари Харесай

Валентин Михов - най-мразеният участник в Маскираният певец

Розата, Шапката и Гарванът се оказаха най-интересните и мистериозни персонажи в музикалното шоу „ Маскираният артист ” по Нова телевизия, видя HotArena .

Бухалът обаче се оказа най-омразният участник. Истината, че под маската на пернатата нощна птица се крие някогашният президент на Българския футболен съюз Валентин Михов , се разкри още при първата му поява на сцената.

Първите улики за маскираният реализатор без съмнение издадоха, че под атрактивния костюм на Бухалът се спотайва точно футболният функционер и безнесмен. „ Сламките ” във визитката му бяха толкоз детайлни, а пеенето – по този начин особено фалшивеещо, че феновете незабавно се досетиха кой се крие в костюма още преди края на осъществяването. Силни жокери за разпознаването му бяха споменаването на „ играта на живота ”, която той до през днешния ден играе, мъдростта като линия в характера му, стилът, елегентността и „ кацането ” на билборд. Автобиографичната книга на Михов е озаглавена в „ Играта на живота ”, а той е бил лице на една от известните български фешън марки. В качеството на подобен неговата фотография е висяла на билборд преди десетина години.

Вальо Михов се съгласил да облече тежкия костюм и да се бори наедно с артисти и артисти. Във формата се показа като огромен състезател и познавач на дамите. Изисканият жанр е неизменима част от него, а уликата, че през 1994 година е бил в Съединени американски щати го издаде още повече. Докато Вальо е отпред на Българския футболен съюз, българският народен тим по футбол доближи най-големия си триумф - четвърто място на международното състезание през 1994 година в Съединени американски щати.

Детективите панелисти Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева показаха като догатки доктор Ангел Енчев, писателя Любомир Милчев-Денди и артиста Кирил Ефремов, който е с към 20 сантиметра по-висок от Бухалът. Най-абсурдното съмнение, което развесели феновете бе на Мария Илиева. Поп певицата допусна, че под костюма се крие Боби Михайлов. Зрителите обаче разчетоха уликите доста по-ясно и стигнаха до Михов. Въпреки че незабавно бе оголен, той всякога оцелява и продължава напред, а отпадането на по-атрактивни участници като Лъвът и Рицарят отприщиха вълна от неодобрение у почитателите на предаването.

Последното осъществяване на Бухалът предходната събота още веднъж разгневи феновете. Михов се оказа единственият участник, който изпя „ Фалшив воин ” на Тодор Колев, „ подпрян ” от беквокали. Последната улика, която Бухалът показа бе медал „ Стара планина ”- втора степен, който дефинитивно затвърди подозренията, че това е точно Михов. Бившият президент на ЦСКА получи високата държавна премия за заслуги в спорта преди 9 години.

Преди 3 години, по време на присъединяване си във „ ВИП брат ” белокосият благородник се забърка в пикантен скандал с фолк певицата Емануела и си навлече омразата на феновете. Той се опита да помогне на дамите в риалитито като им смени батериите на микрофоните, а изпълнителката на „ Преди приложимост, прочети листовката ” го упрекна в чувственост. Фолк дивата побесня, когато Михов повдигна леко фланелката й, с цел да види дали на кръста й има микрофон.

Тя непосредствено го разгласи, че я опипва, което накара някогашният началник на БФС да побеснее. Зрителите на „ Маскираният артист ” заподозряха, че присъединяване му в музикалното шоу по никакъв начин не е инцидентно. Според почитателите на предаването подправено пеещият предприемач се задържа толкоз дълго единствено, с цел да почисти отрицателния си имидж, основан в сеирджийското риалити преди 3 години, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР