Розалин Пенчев призова феновете за подкрепа във Варна и София

...
Розалин Пенчев призова феновете за подкрепа във Варна и София
Коментари Харесай

Розалин Пенчев: Без вас не можем! Очакваме да напълните залите във Варна и София

Розалин Пенчев прикани почитателите
за поддръжка във Варна и София
по време на международното състезание

София, 23 юли (БТА).
Подготовката на мъжкия ни народен тим по волейбол за идното през септември Световното състезание в България и Италия навлиза в същинската си част. Съставът продължава с лагер на високопланинската база Белмекен.

Поредният волейболист на " лъвовете ", който прикани за поддръжка па време на семейството на шампионата, е Розалин Пенчев. Националът съобщи, че родната аудитория постоянно играе доста значима роля и националите не могат без нея.

" Без вас не можем! Очакваме да напълните залата във Варна и да ни давате сили, след това да сме дружно и в София! Вярвам, че дружно ще стигнем и до финалите в Италия! Всички сме извънредно стимулирани и чакаме с неспокойствие международното състезание! ", сподели Пенчев.
 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП @@@

Билети за Световното състезание по волейбол могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, която включва бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна и на билетна каса при " Арена Армеец ", гр. София, на www.eventim.bg , както и от формалната страница на шампионата: italy-bulgaria2018.fivb.com .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР