Рой Ууд-младши, за когото някои вярваха, че ще наследи Тревър

...
Рой Ууд-младши, за когото някои вярваха, че ще наследи Тревър
Коментари Харесай

Рой Ууд младши напуска „The Daily Show“

Рой Ууд-младши, за който някои имаха вяра, че ще наследи Тревър Ноа като водещ на „ The Daily Show “, разгласи, че напуща ток шоуто.

Кореспондентът на „ The Daily Show “ първи показа новината в изявление с телевизионния критик на NPR, Ерик Дегънс.

„ След осем невероятни години в The Daily Show, където съумях да преследвам моите комедийни и политически любознания с някои от най-хубавите сценаристи, продуценти, екип и репортери, на които всеки може да се надява, взех решение да продължа напред, “, сподели Ууд в изказване за CNN. „ Благодарен съм на Тревър Ноа, Paramount и изключително на Comedy Central, че ми дадоха пистата, с цел да продуцирам три едночасови специфични излъчвания, че ми разрешиха да повеждам два наградени подкаста, разрешиха ми да напиша и фотографирам собствен личен комедиен водач, напишете филм и доста, доста повече.

„ Очаквам с неспокойствие да намеря други способи да си подпомагам с тях по пътя “, добави той. „ Дотогава съм разчувствуван да питая нови хрумвания и да видя какво крие бъдещето за мен в преносимите пясъци на нощната телевизия, комедията по сюжет и каквото и да е друго, което боговете на комедията може да са подготвили за мен през 2024 година и по-късно. “

Ноа напусна работата си като хазаин след седем години през декември 2022 година След напускането му се запълни церемониал от гост-домакини.

Ууд приказва с CNN малко откакто Ноа разгласи напускането си. Той показа възхищението си от Ноа и се пошегува, че когато бъде разгласен заместващ водещ, той и другите репортери евентуално ще са последните, които ще научат.

„ Мисля, че в края на деня „ The Daily Show “ имаше трима водещи и беше добре и ще има четвърти водещ. “ Ууд сподели пред CNN тогава. „ Ще бъде добре, който и да е на стола тогава. “

Тази година Ууд беше водещ на вечерята на кореспондентите в Белия дом през 2023 година

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР