Ровейки се по сайтовете в интернет, ежедневно се натъкваме на

...
Ровейки се по сайтовете в интернет, ежедневно се натъкваме на
Коментари Харесай

Суши, царевица, яйца... Кои храни избягват звездите?

Ровейки се по уеб страниците в интернет, всекидневно се натъкваме на материали за здравословния метод на живот на звездите. Някои хора се стимулират от персоналната история на своя кумир, с цел да смъкват непотребните килограми. Всеки от нас има избрани желания към храни, като звездите не вършат изключение. Едни спортуват рано заран, други са на 90-дневната диета, трети описват какъв брой добре се възприятията от кето храненето, трети натъртват на плодовете и зеленчуците... Някои употребяват съответни неща - дали поради строги диети или заради други съображения.

Ето някои известни персони, които заобикалят избрани храни, както и коментар на експертите дали това е вярно:
Клоуи Кардашиан - свинско месо
Касавицата от известната фамилия разгласи преди време, че в никакъв случай няма да вкуси свинско. Докато някои хора не могат да седнат на масата без нещо мазничко като пържола, Клоуи е в другата прекаленост. Дори и да не е пред нея, в случай че й замирише на месото, ще й се скапе апетитът. Тя е на мнение, че човек се усеща по-добре от здравословна позиция, в случай че не яде толкоз мазно месо като свинското.
Данни на Световната здравна организация сочат, че потреблението на модифицирани меса като шунка, бекон, кренвирши и някои типове пържоли, покачват риска от колоректален рак с до 18 %. Според специалисти, свинското може да се размени с пилешко или телешко, които са доста по-полезни и влизат в някои диети.

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, с цел да си имат бебе! Накрая се оказа, че го вършат погрешно, а дамата е…
Крис Тейгън - белтъците на яйцата
Щастливата майка на две деца и обичана на Джон Леджънт избира да яде жълтъците пред белтъците. Тя към момента кърми и не може да съблюдава диети, даже няколкократно споделя в обществените мрежи, че още не е влезнала във форма след раждането. Основният й принцип е да се храни по-здравословно, тъй като бебето й поема всичко посредством кърмата. А белтъците на яйцата са мощен алерген. Те са потребни за Крис, само че не и за детето й, което може да се обрине.
Според специалисти по хранене и диетика, варените яйца са потребна храна за бременните и кърмачките, тъй като в тях има потребни ненаситени мазнини.
Гуинет Полтроу - царевица
Актрисата не яде царевица от 2016 година, когато стартира особено направена за нея диета. Според доктор Франк Липман, който прави режима й, по-голяма част от царевицата в Съединени американски щати, а и на други света по света, е генетично модифицирана и е толкоз нездравословно колкото модифицираните храни, цялостни с разнообразни оцветители и други добавки.
В същинската царевица би трябвало да има огромно наличие на фибри, витамин С и магнезий, само че в днешно време е все по-трудно да си намерим такава. Диетологът е на мнение, че тези субстанции може да попаднат в организма посредством други плодове и зеленчуци.

Секси майката на три деца прави невъобразими неща - топ дизайнерите напряко й завиждат (СНИМКИ) Карл Лагерфелд не обядва
Ексцентричният дизайнер е прочут със способността си да изпие до 10 кенчета с диетична кола дневно. 84-годишният Лагерфелд освен заобикаля някои храни, той отхвърля да обядва.

Консултанти по здравословно хранене са на мнение, че пропускането на храненето през тази част на деня може да понижи продуктивността. Освен това, даже да се лишим от обяд, за вечеря организмът ще желае да навакса и рискуваме да преядем.
Тейлър Суифт - суши
За звездата суровата и свареният ориз са отвратителни. Актрисата разяснява, че сушите я кара да повръща, а също така не яде постоянно бял ориз, тъй като от него елементарно се напълнява.

Много последователи на сушито са на мнение, че в него има потребни омега-3 мастни киселини поради сьомгата. От друга страна доста лекари са безапелационни, че огромна част от морската храна, която се поставя в сушито, е цялостна с живак. Те сигнализират, че методът на консервиране на рибите за този артикул може да навредят на здравето ни.
Ариана Гранде - банани
Много хора обичат банани, Ариана Гранде също, само че към този момент не може да ги яде, тъй като има алергия. Власинките, които остават след беленето на кората, нервират стомаха й. Певицата не прецизира какъв тъкмо е казусът при нея и дали след похапването на банани получава газове, както постоянно се случва.
Иначе бананите са едни от най-полезните плодове. Дори някои нутрицисти ги предлагат при гастрит и язва. Те са добър източник на нишки, витамини като С и В6, както и минерали като калий, мед и манган.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР