Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са една от любимите ни

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са една от любимите ни
Коментари Харесай

Новото начало на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са една от обичаните ни и много секси звездни двойки. Двамата наподобяват същински влюбени и след години фамилен живот и се надяваме да не ги сполети ориста на други известни фамилии, като Ирина Шейк и Брадли Купър.

Плод на любовта на Роузи и Джейсън е техният наследник Джак, който е към този момент на две години . Родителите му заобикалят да го демонстрират на обществени места и в обществените мрежи, само че Хънтингтън-Уайтли направи изключение преди няколко дни.

Красавицата разгласява черно-бяла фотография на себе си и сина си и добави изложение " Целият ми свят. Само най-хубавото за теб. " Оказва се, че това е освен пояснение в обич към детето й, само че и част от рекламна акция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rosie HW (@rosiehw) на Авг 14, 2019 в 10:43 PDT

Освен модел, Роузи е и сполучлива бизнесдама , а следващото й начинание е обвързвано точно с грижата и любовта към най-малките. В колаборация с огромен бранд тя е основала козметична линия за бебета, която подсигурява единствено най-хубавото, написа Global News Wire.
 Роузи Хънтингтън-Уайтли, остров Капри и секси ваканцията на модела
Секси ваканцията на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Джейсън е наоколо, само че ние единствено гледаме

Любимата на Джейсъм Стейтъм приема много насериозно грижата за кожата си, както и за тази на своя наследник. А най-важното за нея е всичко да бъде естествено, без нездравословна химия. Тя мисли и за положителното на планетата и новата й задача е точно тази - щастливи бебета, безвредна среда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР